Hledáte autíčko pro dvě děti vhodné i do terénu? Elektrické autíčko Volvo XC90 Vám poskytne mnohem více.

Představujeme Vám Volvo XC90 v červené lakované verzi. Má moderní vzhled, otevírací dveře, otočné kapotu, originální znaky a logo, kvalitní materiály a zpracování. Autíčko je také vybaveno svítícími světly a podsvícenou palubovkou.

 

 Díky čalouněnému sedadlu z hnědé kůže poskytuje pohodlné sezení pro Vaše děti. Výrobci samozřejmě mysleli i na bezpečnost a proto je sedlo vybaveno nastavitelným bezpečnostním pásem.

Mějte vždy kontrolu nad autíčkem

Samozřejmostí je i 2,4 GHz dálkové ovládání s párováním na konkrétní auto. Nestane se Vám tak, že by byl signál rušen jiným autíčkem. Inovované dálkové ovládání umožňuje rodičům nastavení rychlosti i během jízdy. Navíc, dokážete vypnout všechny jízdní funkce stiskem jediného tlačítka - NOUZOVÉ BRZDY. Autíčko vrátíte do funkce až opětovným zatlačením tlačítka. Toto Vám zajistí maximální kontrolu nad vozidlem a nemusíte se obávat o bezpečnost Vašeho dítěte.

Ovládání dálkovým je jednoduché. Plus se Vám světelné zobrazuje nastavená rychlost, kterou měníte podle potřeby. Díky tomu můžete převést i menší děti. Stačí nastavit nejnižší rychlost.

Zpříjemněte dětem jízdu dobrou hudbou

Má Vaše dítě rádo hudbu a rádo si zpívá? Inovovaná audio jednotka s moderními písničkami mu přehraje hudbu přímo z auta. Jestliže má své oblíbené písničky, pomocí přípojky pro MP3 a USB mu můžete pustit hudbu dle Vašeho výběru. Do autíčka víte vložit i SD kartu, nebo jednoduše použít bluetooth. Funkce a hlasitost si umí dítě přepínat samo. Takto si děti auto zamilují a vození bude koníčkem.

  

Nejen hezké, ale i výkonné...

Po sešlápnutí plynového pedálu se autíčko rozjede, přičemž je rozjezd řízen elektronicky tak, aby byl plynulý. Díky tomu při stlačení pedálu nedochází k nepříjemnému škubnutí při rozjezdu.

Má dva motory (12V 45W) s náhonem obou zadních kol, tři rychlosti vpřed a tři rychlosti vzad a odpružené nápravy. Tichou jízdu zajistí měkké EVA kola. Dosahuje rychlosti 3 - 7 km / h.

Díky této výbavě je vhodné i pro jízdu do terénu. Což ocení asi především trochu větší děti. Jak víme, slovenské cesty bývají různé. Hlavně uličky na vesnicích, takže rodiče ocení "terénnosť" také.

Volvo XC90

 

Krásná lakovaná červená verze vynikne na silnici a Vaše dítě bude zářit štěstím. Doladěny detaily interiéru dodají autíčku autentičnost.

Volvo XC90

 Takovým autíčkem dětem uděláte radost a zvýrazníte jejich jedinečnost. Určitě podpoříte i jejich samostatnost a odvahu. Děti získají i určitou odpovědnost a naučí se, že při jízdě je třeba dodržovat pravidla a brát ohled na ostatní.