Výpredajove slevyNejnižší cena v roce

Články

  1. Jak vyměnit páku směru jízdy ve vašem dětském elektrickém autíčku? Ukážeme vám to krok za krokem!

    Jak vyměnit páku směru jízdy ve vašem dětském elektrickém autíčku? Ukážeme vám to krok za krokem!

    V tomto článku bychom vám chtěli vysvětlit postup, jak vyměnit páku směru jízdy ve vašem dětském elektrickém autíčku. K jeho výměně budete potřebovat nářadí jako šroubovák, kleště a krabici, do které vložíte šrouby, abyste žádné z nich neztratili. Při výměně páky se ujistěte, že je dostatečné osvětlení v místnosti.

    Celý článek »
  2. Jak vyměnit páku směru jízdy ve vašem elektrický traktor pro děti? Ukážeme vám to krok za krokem!

    Jak vyměnit páku směru jízdy ve vašem elektrický traktor pro děti? Ukážeme vám to krok za krokem!

    Druhá páka, kterou změníme, je speciální pro TRACTOR_WORKER

    Celý článek »
  3. Traktor či bagr? Dokonalé hračky pro milovníky velkých aut.

    Traktor či bagr? Dokonalé hračky pro milovníky velkých aut.

    Mnohé maminky tuto scénu znají: Stojíte u pole, díváte se synem na traktor, nebo běžíte k oknu, abyste nezmeškali kolemjdoucí hasičská a nákladní auta. Máte-li takového milovníka aut v rodině, co tak mu dopřát jeho vlastní elektrický traktor?

    Elektrický traktor pro malého farmáře

    Aby děti měly jedinečný zážitek, můžete jim dopřát jejich vlastní elektrický traktor, aniž byste museli jet do nejbližšího zemědělského družstva a požádat o něj.

    Dětský elektrický traktor je novinkou v oblasti dětských elektrických vozidel. Jsou vhodné pro děti od 3 let. Malí řidiči ovládají elektrický traktor sami pomocí pedálu a volantu, případně mohou řízení převzít rodiče pomocí dálkového ovladače.

    Traktor jede rychlostí chůze, tedy 3 až 7 km/h. Díky velkým kolům můžete traktor používat i v mírném terénu. Bude vám skvělým společníkem na procházky do přírody a na procházky po dvoře.

    Pokud má traktor extra vlečku, děti mohou naložit všechny své poklady a vyrazit do světa. Traktor má automatickou brzdu po uvolnění tlaku z pedálu nebo můžete použít tlačítko nouzové brzdy na ovladači. Téměř každý traktor má také bezpečnostní pás.

    Celý článek »
  4. Diagnostika autíček v případě poruchy

    Diagnostika autíček v případě poruchy

    V tomto článku bychom vám chtěli přiblížit jednoduché možnosti diagnostiky elektrického autíčka v případě, že máte podezření na poruchu nebo nesprávné fungování. Většina problémů lze obratem vyřešit, ale některé mohou vyžadovat servisního technika. Každý jeden problém se však dá na základě diagnostiky vyřešit, neexistuje nevyřešitelný problém. Spousta potřebných zákroků je tak jednoduchých, že to zvládnete vyřešit sami během několika minut. Níže naleznete několik nejčastějších problémů, které se mohou na vašem autíčku prokázat:

    Celý článek »
  5. 10 nejlepších elektrických vozidel pro děti

    10 nejlepších elektrických vozidel pro děti

    Než spěcháte s koupí elektrického autíčka, měli byste chvíli popřemýšlet nad účelem vašeho nákupu. K čemu autíčko kupujete, kde se bude používat a kolik dětí se v něm bude vozit. Existuje několik dalších bodů, kterým byste měli věnovat pozornost: výkon motorů, hmotnost, kapacita baterie, nosnost.

    Prohlédli jste už desítky elektrických dětských autíček a stále jste se o žádném z nich definitivně nerozhodli? Pro všechny nerozhodnuté jsme připravili seznam 10 autíček, abychom vám pomohli vybrat to nejlepší autíčko.

    Celý článek »
  6. Nafukovací vířivky BeneoSpa

    Nafukovací vířivky BeneoSpa

    Užijte si svůj dvůr nebo zahradu od jara až do podzimu. Mobilní nafukovací vířivku můžete umístit téměř kdekoli. Dokáže nahradit bazén i hydromasážní vanu. Nafukovací vířivky u nás koupíte za bezkonkurenční ceny a oceníte také jejich mobilitu.

     

    Na podzim můžete vířivku přemístit například do garáže a používat ji tam nebo si v zimní zahradě vytvořit vlastní wellness centrum. Představivosti se meze nekladou. Vířivky BeneoSpa mají nafukovací a zároveň velmi odolnou konstrukci. Snadno se instalují a jsou rychlé, protože se samy nafouknou do pár minut. Vodu pak jednoduše napustíte zahradní hadicí.

    Celý článek »
  7. Proč koupit elektrické autíčko právě od nás?

    Proč koupit elektrické autíčko právě od nás?

    V dnešní době již existuje řada prodejců, u kterých můžete zakoupit elektrické autíčko, proto může být obtížné se rozhodnout, od kterého prodejce si autíčko pořídit.

    Jedním z nejdůležitějších faktorů při výběru je kvalita výrobku. Jelikož naše firma prodává produkty s originální licencí, máte záruku nejlepší kvality karoserie, dílů a dekoračních ozdob na autě. Naše elektrická autíčka jsou zmenšeny verze originálního auta. Proto, pokud máte v domácnosti auto a chtěli byste pro Vašeho drobečka zmenšenou verzi, u nás máte opravdu velkou šanci si tento sen splnit. Tuto skutečnost potvrdilo již několik tisíc spokojených zákazníků během 10 let.

    Celý článek »
  8. Jak dosáhnout dlouhou životnost baterie.

    Jak dosáhnout dlouhou životnost baterie.

    Někdy se stává, že nám zákazníci volají kvůli problému s baterií v elektrickém autíčku. Hlavně v tomto období, kdy dny začínají být teplejší a děti už mohou provětrat své oblíbené autíčko. Konečně autíčko vytáhnete z garáže, případně ze sklepa a radost dětí zmaří nefunkční baterie .. Abychom Vám ušetřili čas a předcházely podobným situacím, sepsali jsme základní body jak o akumulátory pečovat. Jak se říká, co dáš, to dostaneš a platí to i při péči o baterie.

    Celý článek »
  9. Hledáte autíčko pro dvě děti vhodné i do terénu? Elektrické autíčko Volvo XC90 Vám poskytne mnohem více.

    Hledáte autíčko pro dvě děti vhodné i do terénu? Elektrické autíčko Volvo XC90 Vám poskytne mnohem více.

    Představujeme Vám Volvo XC90 v červené lakované verzi. Má moderní vzhled, otevírací dveře, otočné kapotu, originální znaky a logo, kvalitní materiály a zpracování. Autíčko je také vybaveno svítícími světly a podsvícenou palubovkou.

    Celý článek »
© 2010 – 2024 Beneo, s.r.o.