10 nejlepších elektrických vozidel pro děti

Než spěcháte s koupí elektrického autíčka, měli byste chvíli popřemýšlet nad účelem vašeho nákupu. K čemu autíčko kupujete, kde se bude používat a kolik dětí se v něm bude vozit. Existuje několik dalších bodů, kterým byste měli věnovat pozornost: výkon motorů, hmotnost, kapacita baterie, nosnost.

Prohlédli jste už desítky elektrických dětských autíček a stále jste se o žádném z nich definitivně nerozhodli? Pro všechny nerozhodnuté jsme připravili seznam 10 autíček, abychom vám pomohli vybrat to nejlepší autíčko.

1. Elektrické autíčko Mercedes G


Jednomístné elektrické autíčko Mercedes G pro děti s hmotností do 25 kg je jedním z nejnovějších licencovaných modelů. Je vhodný pro jízdu vpřed i vzad s plynulým rozběhem, automatickým bržděním (plyn a brzda v jednom), dálkovým ovladačem, který dává rodičům plnou kontrolu nad autíčko. Mercedes G má funkční přední i zadní světla a 2 rychlostní režimy (4 nebo 7 km/h). Můžete do rádia zapojit USB klíč nebo SD kartu. Je vhodné pro jízdu po rovném i mírně hrbolatém terénu a je vybaveno bezpečnostními pásy. Má jednu 12V/4Ah baterii, dva 20w motory a startuje se s knoflíkem.

Hlavní výhody:
1. spodní cenová kategorie
2. dálkové ovládání s nouzovou brzdou
3. MP3 přehrávač se vstupem USB/SD
4. dvě rychlosti vpřed a jedna rychlost vzad
5. odpružená zadní náprava
6. automatická brzda

Možné nevýhody:
1. plastová kola
2. plastové sedátko
3. jednomístné

2. Elektrické autíčko NEW RSX

Dvoumístné autíčko o hmotnosti 38kg, s maximální testovanou nosností 55kg, je vhodné pro dvě starší děti. Pohodlnou jízdu zajišťuje díky dvěma koženkovým sedačkám s bezpečnostními pásy. Na každém kole má motor, který zajišťuje pohon, autíčko je tedy 4x4. Je vybaveno i svítícími světly, MP3 přehrávačem se vstupem na USB klíč nebo SD kartu. Má dvě 12V/7Ah baterie, čtyři 45w motory a startuje se s klíčem.

Hlavní výhody:
1. dvoumístné
2. dálkové ovládání s nouzovou brzdou
3. pohon 4x4
4. dvojité koženkové sedátko
5. odpružení všech kol
6. automatická brzda
7. MP3 přehrávač se vstupem USB/SD
8. EVA kola

Možné nevýhody:
1. střední cenová kategorie
2. menší dveře
3. vzhledově se podobá spíše na buginu než na autíčko
4. vyšší hmotnost – těžší manipulace s produktem

3. Elektrický Traktor WORKERS s vlečkou


Traktor Worker o hmotnosti 18kg a nosnosti 35kg je vhodný pro jedno dítě. Díky terénním kolům je zaručena pohodlná jízda i na nerovném terénu. Autíčko je vybaveno i světly. MP3 přehrávač se vstupem na USB klíč + Bluetooth. Pro bezpečnost dítěte jsou na sedačce nastavitelné bezpečnostní pásy. Dálkové ovládání má nadřazenou kontrolu nad vozidlem a dokáže nastavit nízkou, střední a vysokou rychlost s nouzovým brzděním. O pohon se starají dva 35W motory na zadních kolech, díky čemuž je traktor vhodný i do mírného terénu. Má jednu 12V/7Ah baterii a startuje se s knoflíkem.


Hlavní výhody:
1. spodní cenová kategorie
2. vlečka s úložným prostorem
3. dálkové ovládání s nouzovou brzdou
4. MP3 přehrávač se vstupem USB as Bluetooth
5. tři rychlosti vpřed a jedna vzad
6. nízká hmotnost – snadná manipulace s produktem
7. automatická brzda

Možné nevýhody:
1. jednomístné
2. plastová kola
3. plastové sedátko
4. bez dveří

4. Elektrické autíčko Mercedes G63 6X6

Elektrické autíčko Mercedes G o hmotnosti 48kg má 6 kol díky čemuž je autíčko vhodné i do mírného terénu. Autíčko má dvě místa k sezení, na sedadle může sedět jedno dítě, další dítě nebo rodič může sedět vzadu. Jako jediné autíčko ž naší nabídky má nosnost až 110kg, čili se na něm odveze dítě is dospělou osobou. Měkká EVA kola vám zajistí tichou a pohodlnou jízdu, jsou odolná vůči prasklinám a nalomení! Autíčko je vybaveno světly vpředu a vzadu, podsvícenou palubovkou se svítícím LED pásem. O zábavu se postará rádio s MP3 přehrávačem, se vstupem pro USB/SD kartu. Má jednu 12V/14Ah baterii, čtyři 45w motory a startuje se s knoflíkem.

Hlavní výhody:
1. vysoká nosnost – až 110kg
2. dálkové ovládání s nouzovou brzdou
3. čtyři motory
4. koženková sedačka
5. EVA kola
6. nejsilnější 12V baterie z naší nabídky
7. vnější pedál pro rodiče
8. automatická brzda

Možné nevýhody:
1. vyšší cena
2. sedátko jen pro jedno dítě
3. vyšší hmotnost – těžší manipulace s produktem

5. Elektrické autíčko UTV XXL

Jedno z největších autíček v naší nabídce UTV XXL o hmotnosti 61kg, nosnosti 100kg s kotoučovými brzdami a extra výkonným motorem s diferenciálem je vhodné pro dvě větší děti. Autíčko UTV XXL má mohutný vzhled, otevírací dveře, zadní úložný prostor, kvalitní materiály a zpracování. Má dvě koženkové sedačky, čímž je vhodný pro dvě děti. Měkká nafukovací pryžová kola zajistí tichou jízdu a jsou odolná vůči prasklinám, případně nalomení! Odpružené nápravy s chrániči teleskopických mechanismů. Nastavitelný volant Motor s vysokým výkonem. Autíčko má jednu 24V/14Ah baterii, dva 180w motory s diferenciálem a startuje se s klíčem.

Hlavní výhody:

1. dvoumístné
2. nejsilnější 24V baterie z naší nabídky
3. rychlost až do 13km/h
4. motor s diferenciálem
5. kotoučové brzdy - samostatný pedál na brzdění
6. odpružení všech kol


Možné nevýhody:
1. vysoká cena
2. bez dálkového ovládání
3. vyšší hmotnost produktu – těžší manipulace s produktem
4. pryžová kola – možnost dostat defekt
5. vzhledově se podobá spíše na buginu než na autíčko

6. Elektrické autíčko OFFROAD XXL

Autíčko OFFROAD XXL o hmotnosti 34kg a nosnosti 45kg je vhodné pro dvě děti. Díky obrovským kolům s odpruženou nápravou a širokým sedadlům zajišťuje pohodlnou jízdu i v nerovném terénu. Autíčko je také vybaveno svítícími světly. MP3 přehrávač se vstupem USB/SD/AUX. Pro bezpečnost dítěte je na sedačce nastavitelný bezpečnostní pás. Autíčko má dvě 12V/7Ah baterie, čtyři 45w motory a startuje se s knoflíkem.

Hlavní výhody:
1. dvoumístné
2. koženkové sedačky
3. EVA kola
4. pohon 4x4
5. dálkové ovládání s nouzovou brzdou
6. automatická brzda
7. vysoký podvozek – vhodné i do terénu

Možné nevýhody:
1. střední cenová kategorie
2. vyšší hmotnost produktu – těžší manipulace s produktem
3. volant ve středu palubní desky

7. Elektrická Motorka BMW HP4 RACE

Mnoho elektrických motorek vypadá roztomile nebo dětinsky. Naše BMW motorka je ovšem téměř dokonalou reprodukcí originálních motorek s detailními prvky a kvalitními materiály. Tento motocykl přitahuje pozornost všech kolem svým vzhledem a sportovním vzhledem Díky malým rozměrům bočních koleček jsou tato pomocná kolečka sotva viditelná a dítě vypadá jako skutečný motorkář! Silnou stránkou elektrické motorky BMW HP4 Race není jen její vzhled, ale také design a technická řešení. Dva 35W motory lemující zadní kolo zaručují rychlou a pohodlnou jízdu i pro starší děti. Motocykl váží 21kg, má nosnost do 30kg, je vybaven 12V/7Ah baterií.

Hlavní výhody:
1. boční pomocná kolečka - odnímatelná
2. chod dopředu i dozadu
3. dva motory
4. nízká hmotnost – snadná manipulace s produktem
5. EVA kola

Možné nevýhody:
1. jednomístná
2. stupačky jsou vzadu – jako na skutečné motorce

8. Elektrické autíčko Raptor XXL

Autíčko Raptor XXL o hmotnosti 26 kg a nosnosti 35kg má originální vzhled, otevírací dveře, náhradní kolo na korbě, plně odpružené nápravy, kvalitní materiály a zpracování. Má dvě koženkové sedačky, čímž je vhodný pro dvě děti, EVA kola a MP3 přehrávač se vstupem na USB klíč, SD kartu a AUX kabel. Má jednu 24V/5Ah baterii a čtyři 50w motory, startuje se s knoflíkem.

Hlavní výhody:
1. dvoumístné
2. dálkové ovládání s nouzovou brzdou
3. koženkové sedačky
4. EVA kola
5. úložný prostor v kapotě
6. náhradní kolo
7. automatická brzda
8. vyvýšený podvozek – vhodné i do terénu
9. nižší hmotnost produktu – snadná manipulace

Možné nevýhody:
1. střední cenová kategorie
2. nižší nosnost
3. užší sedadla – pro dvě menší děti

9. Elektrické autíčko Mercedes-Benz SLC

Jednomístné autíčko s hmotností 16kg, nosností 35 kg je vhodné pro jedno dítě. Autíčko s plynulým rozběhem má dva 30w motory a dvě 6V/4,5Ah baterie. Má koženkovou sedačku a EVA polymerová kola, která jsou odolná vůči prasklinám a zabezpečují tichou jízdu. Také je vybaveno MP3 přehrávačem se vstupem na USB klíč a AUX kabel. Startuje se s knoflíkem.

Hlavní výhody:
1. spodní cenová kategorie
2. dálkové ovládání s nouzovou brzdou
3. EVA kola
4. koženková sedačka
5. nižší hmotnost produktu – snadná manipulace

Možné nevýhody:
1. jednomístné
2. dva motory
3. odpružení pouze zadních kol

10. Elektrický traktor TOP-WORKER

Dostaňte se za volant tohoto naprosto vynikajícího Traktoru TOP-WORKER. Traktor Top-Worker je jeden z traktorů s nejvyšší výbavou našeho sortimentu, který obsahuje také přívěs se dvěma naběračkami - Přední i zadní naběračka je k dispozici. MP3 Přehrávač se vstupem na SD kartu a USB klíč. Pohon zajišťují dva zadní 45W motory na kolech díky čemuž je traktor vhodný i do mírného terénu. Taktor má dva 45w motory a jednu 12V/10Ah baterii. Váží 29kg a má nosnost do 35kg.

Hlavní výhody:
1. přední i zadní naběračka
2. vlečka
3. EVA kola
4. dálkové ovládání s nouzovou brzdou
5. automatická brzda
6. měkké PU sedátko
7. nižší hmotnost

Možné nevýhody:
1. jednomístné
2. velké rozměry produktu
3. vyšší cena
4. dva motory

A jsme na konci, pokud vám ani tento seznam nejlepších vozů nepomohl s výběrem, kontaktujte nás a my vám velmi rádi poradíme, které autíčko se nejvíce hodí pro vaše dítě přesně podle vašich požadavků.