Traktor či bagr? Dokonalé hračky pro milovníky velkých aut.

Mnohé maminky tuto scénu znají: Stojíte u pole, díváte se synem na traktor, nebo běžíte k oknu, abyste nezmeškali kolemjdoucí hasičská a nákladní auta. Máte-li takového milovníka aut v rodině, co tak mu dopřát jeho vlastní elektrický traktor?

Elektrický traktor pro malého farmáře

Aby děti měly jedinečný zážitek, můžete jim dopřát jejich vlastní elektrický traktor, aniž byste museli jet do nejbližšího zemědělského družstva a požádat o něj.

Dětský elektrický traktor je novinkou v oblasti dětských elektrických vozidel. Jsou vhodné pro děti od 3 let. Malí řidiči ovládají elektrický traktor sami pomocí pedálu a volantu, případně mohou řízení převzít rodiče pomocí dálkového ovladače.

Traktor jede rychlostí chůze, tedy 3 až 7 km/h. Díky velkým kolům můžete traktor používat i v mírném terénu. Bude vám skvělým společníkem na procházky do přírody a na procházky po dvoře.

Pokud má traktor extra vlečku, děti mohou naložit všechny své poklady a vyrazit do světa. Traktor má automatickou brzdu po uvolnění tlaku z pedálu nebo můžete použít tlačítko nouzové brzdy na ovladači. Téměř každý traktor má také bezpečnostní pás.

3 tipy na nejlepší elektrické traktory

1. Elektrický Traktor FARMER s naběračkou a vlečkou

Traktor FARMER je vhodný pro jedno dítě. Díky terénním plastovým kolům zajišťuje pohodlnou jízdu i v nerovném terénu. Jeho výbavou je funkční vlečka i naběračka. Je dostupný také v provedení bez vlečky a bez naběračky, případně máme i model pouze s naběračkou. V nabídce jsou dvě barvy, červená a oranžová.

Traktor koupíte zde: https://www.elektrickaauticka.cz/catalogsearch/result/?q=farmer

2. Elektrický Traktor POWER s vlečkou

Traktor POWER je vhodný pro jedno dítě. Autíčko je také vybaveno svítícími světly. Inovovaná audio jednotka s moderní muzikou, MP3 Přehrávač. Pro bezpečnost dítěte je na sedačce nastavitelný bezpečnostní pás. Dostupný je momentálně ve dvou barvách, v zelené a červené.

Traktor si můžete prohlédnout zde: https://www.elektrickaauticka.cz/catalogsearch/result/?q=power

3. Elektrický bagr Volvo Excavator

Bagr Volvo Excavator je jedinečným prvkem naší nabídky. Je vhodný pro jedno dítě. Má obrovskou podkopovou lžíci a v případě, že si dítě s autíčkem hraje ve vnitřních prostorách součástí výbavy je také síťka obsahující 150 plastových míčků pro nabírání a přesouvání. Tento bagr má navíc měkká EVA kola. Dostupný je ve třech barvách, ve žluté, zelené a červené.

Traktor si můžete prohlédnout zde: https://www.elektrickaauticka.cz/catalogsearch/result/?q=excavator

Malé děti ale velké nadšení

Velká auta jsou pro děti velmi fascinující a ty skutečné milovníky nikdy neomrzí. Každé dítě najde lásku v různých věcech a jeho zájmy se mohou rychle měnit. Podpořte tedy jejich aktuální vášeň a užijte si spolu spoustu zábavy.